Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Walpurgisgebed

30 april om 20:00 - 21:30

Uitnodiging voor de bidstond

Efeze 6 : 12   Want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

Gods Kerk verkeert al een hele tijd in zwaar weer, over heel de wereld; hoeveel te meer vandaag: Kerkverlating, onrust in de gemeenten…… Velen die Gods gemeente verlaten, dwalen doelloos rond, gemakkelijk een prooi voor de duivel met al zijn verleiding en verslaving.

Als we als christenen verbinding willen zoeken, dan is gebed, en zeker gezamenlijk gebed meer nodig dan ooit!! Traditioneel is de nacht van 30 april op 1 mei de nacht van het satanisme, de z.g. Walpurgisnacht.

In deze nacht worden er o.a. in de satanskerk en heksenkringen, vervloekingen uitgesproken over de Kerk, over christenen,  predikanten, voorgangers en andere christelijke organisaties.

Voor uitgebreide info zie: https://www.complementaire-gezondheid.nl/promisebladen (documentserie 3 april 2007 Linker kolom PDF)

Daarom willen wij bidden om bescherming.  Laten we dat samen doen in opzien tot Hem die opstond uit dood en graf en die alle macht aan Zich heeft onderworpen! Dat mag vertrouwen geven aan hen, die Hem aanroepen.

 De bidstond is van 20.00  tot ca 21.30 uur in het gebouw van de Filadelfia-gemeente, Kleinzand 167, 8601 BG Sneek.

U bent van harte welkom.

Gebedsplatform Sneek

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Filadelfiagebouw
Kleinzand 167
Sneek, 8601 BG Nederland
+ Google Maps
Website:
filadelfiasneek.nl