Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Café KOPRA (KO..ffie met een PRA..atje)

12 juli om 13:00 - 17:00

KOPRA.…………… Koffie met een Praatje. Een laagdrempelige plek waar je elkaar kunt ontmoeten en waar iedereen welkom is:
rijk, minder rijk, jong, minder jong, met of zonder belangrijke sociale status. Gewoon mens zijn met je medemens, want de Filadelfia Gemeente is immers kerk in de samenleving. 

Elke dinsdag, woensdag en vrijdag voor iedereen open.  Gewoon een praatje of een diepgaand gesprek over de dingen van het leven, luisteren naar muziek, gratis kopje(s) koffie/thee en voor de bezoekers die omstreeks lunchtijd er nog zijn een broodmaaltijd op dinsdag en woensdag en op de vrijdag, indien een vrijwilliger beschikbaar is, een lekkere warme hap.
Tevens ook bemiddeling bij vragen over schuldhulpverlening en assistentie bij communicatie naar diverse instanties, organisaties en overige administratieve zaken. Als vrijwilligers zijn er diverse personen uit verschillende landen via het Sociaal Collectief aan de slag in de Kopra, een multicultureel en gezellig samenzijn in KOPRA, waar iedereen welkom is zolang men maar respect voor elkaar heeft.
Op de dinsdag en vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur is ook iemand aanwezig van het Toeslagen Service Punt om meer info te verstrekken over of te assisteren bij vragen over Toeslagen van de Belastingdienst. Hiervoor dient wel vooraf een afspraak te worden gemaakt via mail aan secretariaat@filadelfiasneek.nl  of middels het contactformulier op de website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Filadelfiagebouw
Kleinzand 167
Sneek, 8601 BG Nederland
+ Google Maps
Website:
filadelfiasneek.nl